Чаши за 8-ми Март

Чаши за 8-ми Март

Изберете подарък на своята майка, баба или просто  любимата Ви, за най-специалният празник - денят на жената! В категорията ще намерите чаши с интересен дизайн с послания, изразяващи Вашата силна обич и уважение.


Покажи :
Сортиране по:
Комплект чаши във формата на сърце - подарък за Свети Валентин Ново

Комплект чаши във формата на сърце - подарък за Свети Валентин

Чаши за двойки - подарък за Деня на влюбенитеНаправете оригинален и полезен подарък за Свети Валентин. Комплект от 2 чаши в интересна форма с дръжки сърце с надпис в бяло и червено. Пийте сутрешното си кафе с половинката в тези забавни любовни чаши заедно. Или нека всеки от Вас вземе по една чаша и всеки път ще се сещате един за друг, дори и да не сте заедно в момента.Различни надписи: KISS ME; LO..

9,90лв.

Забавен комплект чашки, долепени една до друга образуват надпис - LOVE

Забавен комплект чашки, долепени една до друга образуват надпис - LOVE. Размер - 8х14 см. Различни модели. ..

13,18лв.

Подаръчна кутия със чаша и плюшена играчка Ново

Подаръчна кутия със чаша и плюшена играчка

Подаръчна кутия със чаша и плюшена играчкалуксозна кутия -твърда кутия      Зарадвайте любимия човек с практичен любовен подарък. Многото сърца и плюшените мечета неминуемо съпътстват Деня на влюбените, годишнини и други празници. Сладко мече на червено сърце и надпис LOVE. Практичната част от комплекта е чашата. Половинката Ви може да пие кафето или чая си в нея, да вижда че е обич..

16,80лв.

Подаръчен комплект в луксозна кутия за влюбени Ново

Подаръчен комплект в луксозна кутия за влюбени

Подаръчен комплект в луксозна кутия за влюбениподарък за 14-ти февруари      Класически подарък за Деня на влюбените. Кога ако не тогава всичко е червено и на сърца. Красива чаша, в която любимия човек ще пие кафето или чая си. Сладка червена възглавничка във формата на сърце, която да напомня винаги за любовта Ви. И разбира се закачка - ключодържател със зар с пози от Кама Сутра, з..

17,50лв.

Магическа чаша с надпис "I ♥ U"

Магическа порцеланова чаша на малки червени сърца. След като се налее гореща течност част от сърцата избледняват и остава видим надписа I ♥ U. Подходяща за подарък на Свети Валентин, 8-ми март, годишнина или друг повод. Размер - 9х7.4 см...

11,90лв.