Забавни надписи

Забавни надписи


Покажи :
Сортиране по:

Чаша с надпис Супер

Чаша с надпис Супер            Ако има някой от семейството Ви, който винаги да е до Вас и искате да му благодарите, можете да му подарите чаша "Супер". С нея можете да му покажете колко много значи за Вас и всеки път като пие кафето си да се сеща за Вас. Закачлив подарък за скъп човек.Вместимост: 300мл. Размер: 12,5 см х 11,5 см х 8,5 смВижте ТУК информация за най-евтината доставка. ..

7,90лв.

Весела чаша с надпис "Приказно беден" на цена 6 лева

 Весела чаша с надпис "Приказно беден" Вземете весела чаша "Приказно беден" с която да се усмихвате всеки път като я видите. Надписа е с лека ирония и игра на думи приковаващи вниманието на всеки. Погледнете с усмивка на написаното и се стремете никога да не става реалност - ние ви го пожелаваме искренно и нека бъдете "Приказно богати". Ако и вие харесвате тази игра на думи, то това е..

6,00лв.

Весела чаша с надпис "Водка без бира - пари на вятъра" на цена 6 лева

 Весела чаша с надпис "Водка без бира - пари на вятъра" Вземете весела чаша "Водка без бира - пари на вятъра" и бъдете най-оригинални на купона. Всеки е пробвал тази комбинация и има(а може и да няма) спомени от нея. Ако и вие харесвате да смествате бирата с водка, то това е вашата чаша. Материал: Порцелан Вижте ТУК информация за най-евти..

6,00лв.

Весела чаша с надпис "Рибар №1" на цена 6 лева Изчерпан

Весела чаша с надпис "Рибар №1" на цена 6 лева

 Весела чаша с надпис "Рибар №1" Вземете веселата чаша с надпис "Рибар №1". Най-подходящият подарък за всички ловци на дивеч и на нежни сърца. Зарадвайте ги със специална чаша за ежедневна употреба. Материал: ПорцеланВижте ТУК информация за най-евтината доставка.   Онлайн магазин за подаръци, игри и къмпинг принадлежности PODOBRO.COM ..

6,00лв.

Весела чаша с надпис "Ловец №1" на цена 6 лева Изчерпан

Весела чаша с надпис "Ловец №1" на цена 6 лева

 Весела чаша с надпис "Ловец №1" Вземете веселата чаша с надпис "Ловец №1". Най-подходящият подарък за всички ловци на дивеч и на нежни сърца. Зарадвайте ги със специална чаша за ежедневна употреба.  Материал: ПорцеланВижте ТУК информация за най-евтината доставка.   Онлайн магазин за подаръци, игри и къмпинг принадлежности PODOBRO.COM ..

6,00лв.

Весела чаша "От лошо по-лошо" и картинка на цена 6 лева Изчерпан

Весела чаша "От лошо по-лошо" и картинка на цена 6 лева

 Весела чаша с надпис "От лошо по-лошо" и картинка Вземете весела чаша с надпис "От лошо по-лошо" и картинка към нея. Както е казал народа винаги има и по-лошо. Затова не се отчайвайте когато ви се случи нещо неприятно, а си помислете колкото по-зле можеше да е и подминете с усмивка случилото се. Материал: Порцелан Вижте ТУК информация за най-евтината доставка.  Он..

6,00лв.