Забавни надписи

Забавни надписи


Покажи :
Сортиране по:

Чаша с надпис Супер

Чаша с надпис Супер            Ако има някой от семейството Ви, който винаги да е до Вас и искате да му благодарите, можете да му подарите чаша "Супер". С нея можете да му покажете колко много значи за Вас и всеки път като пие кафето си да се сеща за Вас. Закачлив подарък за скъп човек.Вместимост: 300мл. Размер: 12,5 см х 11,5 см х 8,5 смВижте ТУК информация за най-евтината доставка. ..

8,90лв.

Весела чаша с надпис "Приказно беден" на цена 6 лева

 Весела чаша с надпис "Приказно беден" Вземете весела чаша "Приказно беден" с която да се усмихвате всеки път като я видите. Надписа е с лека ирония и игра на думи приковаващи вниманието на всеки. Погледнете с усмивка на написаното и се стремете никога да не става реалност - ние ви го пожелаваме искренно и нека бъдете "Приказно богати". Ако и вие харесвате тази игра на думи, то това е..

7,00лв.

Весела чаша с надпис "Водка без бира - пари на вятъра" на цена 6 лева

 Весела чаша с надпис "Водка без бира - пари на вятъра" Вземете весела чаша "Водка без бира - пари на вятъра" и бъдете най-оригинални на купона. Всеки е пробвал тази комбинация и има(а може и да няма) спомени от нея. Ако и вие харесвате да смествате бирата с водка, то това е вашата чаша. Материал: Порцелан Вижте ТУК информация за най-евти..

7,00лв.