Никулден

Никулден

В категорията "Никулден" ще откриете различни и разнообразни подаръци подходящи за празника на рибарите, моряците, търговците, банкерите, денят на Бургас и именният ден на Николай – Никол, Никола, Нейчо, Николина, Николета, Кольо, Нина, Ния и др. - Никулден. 

Покажи :
Сортиране по:

Чаша - "Баш Майстор Рибар" - подарък за Никулден

Порцеланова чаша с надпис и рисунка на рибарЗабавна, супер оригинална чаша - Баш Майстор Рибар Много интересна и удобна чаша с карикатура на рибар и надпис "Баш Майстор Рибар" от другата страна. Оригинален и забавен подарък за Вашите близки хора - рибари. Изработена от порцелан и разполагаща с удобна дръжка, чашата "Баш Майстор Рибар" е подходяща за подарък за Никулден, както и за всички оста..

7,90лв.

Чаша - "Баш Майстор Рибар" - подарък за Никулден

Порцеланова чаша с надпис и рисунка рибарЗабавна, супер готина чаша - Баш Майстор Рибар Интересна и красива чаша с карикатура на рибари в лодка и надпис "Баш Майстор Рибар" . Оригинален и забавен подарък за Вашите близки и приятели рибари или просто фенове на риболова. Изработена от порцелан и с удобна дръжка,.чашата "Баш Майстор Рибар" е много подходяща за подарък за Никулден, както и за вси..

7,90лв.

Чаша "Чашата на Ники" - подарък за Никулден

Чаша "Чашата на Ники" - подарък за Никулденподарък за имен ден Красива и интересна чаша, подарък за Никулден, с  надпис "Чашата на Ники" и изображение на русалка. Много оригинален и забавен подарък за Вашите близки и познати с имена Никола, Николай, Николина, Никол и всички, които наричате галено - Ники. Чашата на Ники е изключително подходяща за подарък за Никулден, както и за всички ос..

7,90лв.

Чаша "Русалка" - подарък за Никулден

Чаша "Русалка" - подарък за Никулденподарък за имен ден Много интересна и красива чаша, подходяща за подарък за Никулден, с рисунка на русалка и надпис "За любов и риболов рибарят е винаги готов" от другата страна. Оригинален и красив подарък за Никулден на любимите ви рибари. Чашата с  Русалка е подходяща за подарък за Никулден, както и за всички останали поводи. Изработена е от порцела..

7,90лв.

Чаша "Русалка" - подарък за Никулден

чаша "Русалка" - подарък за Никулденподарак за имен ден Много красива и интересна чаша с рисунка на русалка и надпис "За любов и риболов рибарят е винаги готов". Много оригинален и красив подарък за Вашите любими близки и приятели - рибари. Чашата с рисунка на Русалка е много подходяща за подарък за Никулден, както и за всички останали поводи. Изработена е от порцелан и разполага с удобна дръ..

7,90лв.

Чаша "Рибари" - подарък за Никулден

Чаша "Рибари" - подарък за Никулденподарък за имен ден Много интересна и удобна чаша, подарък за Никулден, с карикатура на рибари - единият държащ риба, а другият хванал русалка, и надпис "За любов и риболов рибарят е винаги готов" от другата страна. Много оригинален и забавен подарък за любимите  Ви хора - рибари, или просто почитатели на риболова. Чашата е порцеланова и разполага с удо..

7,90лв.

Чаша "Рибари" - подарък за Никулден

Чаша "Рибари" - подарък за Никулденподарък за имен ден Много забавна и удобна чаша, подарък за Никулден, с карикатура на рибар и надпис "За любов и риболов рибарят е винаги готов". Оригинален и забавен подарък за Вашите любими хора - рибари или просто фенове на риболова. Изработена е от порцелан и разполага с удобна дръжка. Чашата с  Рибари и русалка е подходяща за подарък за Никулден, к..

7,90лв.

Чаша "Рибар" - подарък за Никулден

Порцеланова чаша с надпис и рисунка рибарчаша за рибари Много интересна и удобна чаша, подарък за Никулден, с карикатура на рибар ловящ риба и надпис "Работата е за хора, които не знаят как се лови риба" от другата страна. Оригинален и забавен подарък за Вашите любими хора - почитатели на риболова. Чашата е с удобна дръжка и е направена от порцелан. Тази чаша - Рибар е изключително подходяща ..

7,90лв.

Чаша "Рибар" - подарък за Никулден

Чаша "Рибар" - подарък за Никулденподарък за имен ден Много интересна и удобна чаша с карикатура на рибар и надпис "Работата е за хора, които не знаят как се лови риба". Оригинален и забавен подарък за близките ви хора - рибари с леко закачлив намек. Изработена е от порцелан и разполага с удобна дръжка. Чашата с  Рибар е подходяща за подарък за Никулден, както и за всички останали поводи..

7,90лв.

чаша "Рибар" - подарък за Никулден

чаша "Рибар" - подарък за Никулденподарък за имен ден Много интересна и удобна чаша, подарък за Никулден, с рисунка на рибар в лодка и надпис "Рибата беше ей толкова голяма". Много оригинален и забавен подарък за Вашите любими хора - рибари, с доста закачлив намек. Чашата с надпис "Рибата беше ей толкова голяма" е изключително подходяща за подарък за Никулден, както и за всички останали повод..

7,90лв.

чаша "Рибар №1" - подарък за Никулден

чаша "Рибар №1" - подарък за Никулденподарък за имен ден Много интересна и удобна чаша, подходяща за подарък за Никулден,  с карикатура на рибари в лодка и надпис "Рибар №1 от другата страна. Оригинален и забавен подарък за Ваши познати и приятели - рибари. Изработена е от порцелан и разполага с удобна дръжка. Чашата "Рибар №1" е подходяща за подарък за имен ден, както и за всички остана..

7,90лв.

чаша "Най - добрия рибар" - подарък за Никулден

Порцеланова чаша с надпис Най - добрия Рибарподарък за имен ден Интересна и красива чаша, подарък за Никулден, с рисунка на рибар и надпис "Най - добрия Рибар" от другата страна.Много оригинален и забавен подарък за Вашите любими хора- рибари. Чашата е изработена е от порцелан и разполага с удобна дръжка. "Най - добрия Рибар " е много подходяща чаша за подарък за Никулден, както и за всички о..

7,90лв.

Чаша "Най - добрия рибар" - подарък за Никулден

Чаша "Най - добрия рибар" - подарък за Никулденподарък за имен ден Красива и интересна чаша, подарък за Никулден, с карикатура на рибар и надпис "Най - добрия Рибар". Чашата е оригинален и забавен подарък, подходящ за Вашите близки и приятели - рибари. Изработена от порцелан и с удобна дръжка, чашата "Най - добрия Рибар " е перфектна за подарък за Никулден, както и за всички останали поводи.&..

7,90лв.

Чаша "Майстор шаранджия" - подарък за Никулден

Порцеланова чаша с надпис и шаранЗабавна, много оригинална чаша - Майстор Шаранджия Красива и удобна чаша с картинка на шаран и надпис "Майстор Шаранджия". Оригинален и забавен подарък за Вашите близки и приятели рибари или просто любители на риболова и хубавата риба. Изработена е от порцелан и разполага с удобна дръжка. Чашата Майстор Шаранджия е изключително подходяща за подарък за Никулден..

7,90лв.

Чаша "Добро утро, Ники" - подарък за Никулден

Порцеланова чаша с надпис и целувкаОригинална и интересна с надпис "Добро утро, Ники" Много интересна и удобна чаша с целувка и надпис "Добро утро Ники" от другата страна. Оригинален и забавен подарък за Вашите любими хора носещи прословутите имена Никола, Николай, Николинка и т.н. Изработена е от порцелан и разполага с удобна дръжка. Чашата "Добро утро Ники" е изключително подходяща за подар..

7,90лв.

Сувенирно пано - риба върху поставка за окачване

Сувенирно пано - риба върху поставка за окачване. Изработена от PVC материал. Размери - д/ш - 47/17см...

49,98лв.

Сувенирно пано - риба върху поставка за окачване

Сувенирно пано - риба върху поставка за окачване. Изработена от PVC материал. Размери - д/ш - 32/10.5см...

24,98лв.

Сувенирно пано - риба върху поставка за окачване

Сувенирно пано - риба върху поставка за окачване. Изработено от PVC материал. Размери - д/ш - 65/20см...

97,18лв.

Сувенирно пано - риба върху поставка за окачване

Сувенирно пано - риба върху поставка за окачване. Изработена от PVC материал. Размери - д/ш - 32/11см...

23,96лв.

Сувенирни дървени фигурки за окачване - рибарски улов, две рибки с морска звезда и рапан

Сувенирни дървени фигурки за окачване - рибарски улов, две рибки с морска звезда и рапан. Размер - 5 см. ..

9,68лв.

Сувенирна фигурка с магнит - риба принцеса - 6см

Сувенирна фигурка с магнит - риба принцеса - 6см. Различни цветове...

2,40лв.

Сувенирна фигурка с магнит - риба - 6см

Сувенирна фигурка с магнит - риба - 6см. Различни цветове...

1,50лв.

Сувенирна фигурка с магнит - риба - 11см

Сувенирна фигурка с магнит - риба - 11см. Различни цветове...

2,55лв.

Сувенирна магнитна фигурка с брокат във формата на риба с надпис България

Сувенирна магнитна фигурка с брокат във формата на риба с надпис България. Изработена от полирезин. Размери: 9х7см. Различни цветове...

2,65лв.

Сувенирна дървена фигурка закачалка - рибарски гребла, декорирани с мрежа и рибка

Сувенирна дървена фигурка закачалка - рибарски гребла, декорирани с мрежа и рибка. Размер -  34см. x 20см. Различни модели...

12,74лв.