Подаръци

Подаръци
Покажи :
Сортиране по:

Стриптийз дартс игра за двама

Двустранен магнитен стриптийз дартс за събличанеПодарете един от най-оригиналните подаръци на момичето/момчето, което харесвате с лек намек да поиграете някой път, а именно двустранният стриптийз дартс за събличане. Със сигурност бихте изненадали всеки с подобен подарък и никога не би му бил излишен. За да е максимално интересен и за двамата - от едната страна полето е с какво трябва да свали ..

46,00лв.

Сувенирни карти за игра - изгледи от България

Сувенирни карти за игра - изгледи от България...

1,62лв.

Сувенирни карти за игра - забележителности в България

Сувенирни карти за игра - забележителности в България. Гръб - българска роза. Размер - 9 x 6см...

4,13лв.

Сувенирна гумена фигурка с магнит - костенурка с надпис "Golden Sands"

Сувенирна гумена фигурка с магнит - костенурка с надпис "Golden Sands". Размери - 6х5см. Различни цветове...

2,28лв.

Метален ключодържател - свирка

Метален ключодържател - свирка. Размери на свирката: 4х2см. Различни видове...

0,93лв.

Комплект за колело - фенер и стоп, удобен и лесен за монтиране

Комплект за колело - фенер и стоп, удобен и лесен за монтиране. Предлага се на картон с РVC опаковка...

4,38лв.

Касичка "Събирам за мотор" Ново

Касичка "Събирам за мотор"

Касичка "Събирам за мотор" оригинален подарък Идеален подарък за вашето дете, на невроятна цена. Касичка "Събирам за мотор" /метал/.Размер на касичка - 16 см. х Ф 11.6 см.Вижте ТУК информация за най-евтината доставка.  Онлайн магазин за подаръци, игри и къмпинг принадлежности PODOBRO.COM..

4,90лв.

Нова, модерна антистрес играчка за малки и големи  - Спинер -49%

Нова, модерна антистрес играчка за малки и големи - Спинер

Фиджет СпинерНай - новата мания на 2017г. е спинер. Независимо от името и произношението - Спинер, Спинър, Фиджет Спинър, това е антистрес играчка, която подобрява концентрацията и фината моторика. Полезна както за децата, така и за възрастните - в най-стресовите ситуации е разпускащо занимание. Fidget Spinner е един интересен и забавен начин да убиете стреса - замества успешно стрес топките, ..

7,90лв. 4,00лв.

Музикална плюшена двойка зайци със сърце

Музикална плюшена двойка зайци със сърце Сладки зайчета гушнали червено сърце с надпис I love You. При натискане на сърцето започва красива мелодия и на български език думите: "Много, много, ама много те обичам".Прекрасен подарък за всеки повод. Зарадвайте любим човек и му кажете колко го обичате.Материал: текстилРазмери: 26см. / 24см. Вижте ТУК информация за най-евтината д..

15,00лв.

Алкохолна игра баскетбол с шот чашки

Алкохолна игра баскетбол с шот чашки           Парти играта баскетбол с шотове преобразява традиционните ни представи за класическата игра баскетбол. По нов и атрактивен начин можем да принесем спортния дух в още по-приятна игра в домашна обстановка.  Баскетболната игра не губи своя спортен елемент. Тука  целта е да бъдете точни, за да не се напиете пръв. Основно правило на играта е който не в..

38,00лв.