Подаръци за Свети Валентин - 5 супер идеи

Публикувано от Ивайло 29.01.2019 0 Кометари Идеи за подаръци,Празници,

Подаръци за Свети Валентин

идеи за подаръци за 14-ти февруари деня на влюбените

Подаръци за Свети Валентин

Подаръци за Свети Валентин

Подаръци за Свети Валентин е време да изберем отново, тъй като денят на влюбените чука на прозореца отново. 14-ти февруари е прекрасно събитие, където розите са изпратени от таен почитател, подаръци се обменят между любовници и двойки, наслаждавайки се на романтични вечери, запалени на свещи. Освен традиционния букет от рози и кутия с шоколадови бонбони в сърце, подаръците между двойката допринасят за още по-празничното усещане. 

Идеи за подаръци за Свети Валентин

Имате нужда от идеи за подаръци за Свети Валентин? Нашият огромен избор от персонализирани подаръци са идеални за всяка двойка, празнувала връзката си тази година. 

Определяме подаръка на двойката като две части на един и същ подарък, които се вписват взаимно като ръкавица, символизираща идеалния подарък. И само за удоволствие от това, ние подбрахме няколко персонализирани подаръка, които са просто "точните" подаръци за Свети Валентин. Ето 5 идеи за подаръци за влюбени двойки, които можете да си купите за този Свети Валентин.

Нашите топ предложения за подаръци за Свети Валентин са следните:

 1. Възглавничка със снимка на любимия/ата

  Нещо полезно и което няма да захвърлиш някъде и да забравиш както става с половината подаръци, които не са добре подбрани
 2. Чаша с ваша снимка и/или любовно послание

  Може да разгледате едното от много ни предложения за чаши за Свети Валентин. Те са с оригинални дизайни, които ще намерите само при нас. Може да подарите един наистина уникален подарък. На някои от предлаганите от нас чаши може да добавите и име или текст по Ваш избор.
 3. Фоторамка или колаж с ваши снимки

  Това би бил един страхотен подарък, който да Ви остане за спомен за цял живот.
 4. Интимна игра за двойки

  Подаръци за Свети Валентин - еротични игриПри нас ще намерите огромно разнообразие от игри за възрастни. Повечето са български и имат включени правила за игра в тях. Игрите за пораснали са голям хит и са сред най-предпочитаните за Свети Валентин като нестандартен и закачлив подарък.
   
 5. Романтично приключение - 

То може да бъде под формата на почивка на някое от най-романтични места по света като Венеция, Барселона, Париж или пък вашето любимо място. Друг вариант е разходка до някое красиво местенце. И не на последно място вечеря в ресторант с панорамна гледка от който може да гледате залеза. 

 

На каквото и да се спрете най-важното е да прекарате страхотно празника на влюбените. Подарък за него е просто едно приятно допълнение. Това не означава, че е без значение.

Независимо дали празнувате за първи път Свети Валентин или пък това е поредният ден на влюбените с вашата скъпа половинка, ние от PODOBRO.COM сме насреща, за да Ви помогнем в трудния избор на подарък за 14-ти февруари. 

За да видите всички наши страхотни предложения за подаръци за Свети Валентин, може да посетите категорията ни в сайта и да изберете най-добрия подарък за нея или за него.

 

 

 

Текст на коментара