Идеи за подарък за Свети Валентин за жена

Публикувано от Ивайло 24.01.2019 0 Кометари Идеи за подаръци,Празници,

Оригинални идеи за подарък за жена за Свети Валентин

или какво да подарим на жена за 14-ти февруари

Подарък за Свети Валентин за жена - мисията възможна. 14 - ти февруари е денят на влюбените, а какъв по - добър начин да покажете чувствата си от романтичен подарък. Ние ще Ви дадем насоки за някои от най - подходящите подаръци за жена. Познавайки най - добре жената до себе си, ще знаете на коя от изброените идеи да заложите, а защо не и комбинация от няколко, за да направите точния подарък за Свети Валентин.


Възглавничка подарък за Свети Валентин

Възглавничка с обща снимка  - повечето, да не кажем почти всички жени обичат украсите.  С отпечатана обща снимка и/или послание тя ще е уникален и незабравим романтичен жест. Ако се затруднявате с изборът на снимка, може да се доверите и на готовите варанти - с надписи "обичам те"  и подаръкът за Свети Валентин ще е все така романтичен и желан.

Изведете я на филм/театър - не една и две пръви срещи са били на кино. Може да изберете романтичен филм или онзи, който и двамата искате да гледате, но все не остава време. А защо да не заложите и на театъра? Независимо дали комедия или драма, театърът може да предложи незабравимо изживяване. На което и да заложите, ако Вашето момиче обича изкувството, подаръкът за Свети Валентин ще бъде оценен.

 

Други подаръци за жени за 14-ти февруари

 

Еротична игра  - жената до Вас обича ли игрите? Разнообразете любовния си живот като вкарате тръпката на еротичните въпроси и предизвикателства.

подарък за свети валентин за жена

Така ще научите повече за предпочитанията на партньорката си, а това ще направи връзката Ви по - добра.  Какъв по - добър подарък за 14-ти февруари от "игра на любов".

Бижутерка - най - веровтно вече сте подарявали бижу на любимата си жена, а и тя сигурно има доста. Почти всяка жена изпитва трудност със съранението и подреждането на колекцията си. Но подаръкът за Свети Валенти трябва да е специален, затова заложете на кутийка, която сама по себе си е бижу.

 

Кутийка за бижута Подарък за Свети Валентин

Фигурка, ваза - любовните сувенири са както добре познат, така и почти задъжителен подарък за Свети Валентин. Сърцата, мечетата и картичките са неизменни атрибути. Независимо дали като основен подарък или като допълнение. Включете поне един такъв елемент и жената до Вас ще се почувства специална.

Текст на коментара