Подаръци за жени. Топ 10 на най-често подаряваните подаръци за жени

Публикувано от Ивайло 23.01.2018 0 Кометари Идеи за подаръци.,

Топ 10 на най-често подаряваните подаръци за жени

 идеи за подаръци за жени

Подаръците за жени са едни от най-трудните за избиране за мъжете и от най-лесни за самите жени, които трябват да подарят нещо на своя приятелка, колежка или роднина. С настъпването на празниците сигурно често ви се случва да си задавате въпроса? " Какво да подаря на приятелката си за празника?" или пък "Кой е най-подходящия подарък за празник?". В тази ще споделим с Вас няколко идеи за подаръци за жени.
За да ви спестим безсънни нощи или натоварващо до краен предел нервите ви ровене из женски форуми, решихме да съставим топ 10 на най-желаните и подарявани подаръци за жени.

Подаръци за жени1. Цветя - Коя жена не обича цветя? За повод или без, с този подарък е малко вероятно да сгрешите. Ако знаете любимите ѝ цветя, действайте смело. Ако ли не, насочете се към нещо стилно и не толкова претенциозно. Букет червени рози винаги са добро решение.

2. Шоколад/алкохол - Ако искате да купите нещо, но повода не изисква големи подаръци, вземете кутия качествени шоколадови бонбони или бутилка марков алкохол.

3. Бижута- Един от най-често срещаните подаръци за жени. Коя жена не обича красиво и стилно бижу. Все пак следете стила на дамата, дали обича по-големи или по-малки, с камъни или не, знато или сребро и т.н.

4. Парфюми - Дори и най-скъпият и марков парфюм може да не е по вкуса на този, на когото го подарявате. Затова е много рисков подарък, освен ако не познавате човека много добре или не знаете личните му предпочитания.
 
5. Плюшена играчка/ забавна игра/ ръчно изработени сувенири - Независимо от възрастта, подарък, който може да остане за спомен винаги е актуален. Преценете според възрастта и интересите на дамата, дали да подарите плюшена играчка, дали да е декоративна чиния или пък забавна настолна игра. Все по-актуални за подаръци за жени стават и интимните настолни игри. Ако искате да разнообразите подарете такава за вас и вашата половинка.Подаръци за жена плюшена играчка

6. Дрехи/ обувки/ чанти - Златно правило на женският гардероб "Нямам какво да облека, но нямам и място в гардероба." В случая максимата на Мечо Пух "Колкото повече, толкова повече" властва с пълна сила.

7. Гифт карта - Доста нашумял напоследък подарък. Когато искате да подарите нещо, но пък не можете да измислите или пък "тя си има всичко". Просто ѝ купете гифт карта за определен магазин или за свободно ползване. И вие ще си спестите главоболията и получателя ще е доволен.

8. Бельо - Ако това не е половинката ви, или пък близка приятелка, по-добре не рискувайте с подобен подарък, тъй като може да се получат конфузни ситуации.

9. Екстремни преживявания - Последните години все повече хора се престрашават да тестват смелостта си и да вдигнат адреналина си на макс. Скок с парашут, бънджи или пък управление на хеликоптер, вариантите са много.

10. Домашни любимци - един хубав и мил подарък, но не забравяйте, че е доста отговорен, не е нещо, което с лека ръка да зарежем или подарим след това. Уверете се, че човека иска животно, че има възможност да го гледа и няма член на семейството му, който да е против или пък да има алергия.

Ако имате други предложения за подаръци за жени или от опит сте открили подарък, който се харесва много сред жените. Молим ви, бъдете благосклонни и с останалите мъже в нужда и ни споделете в коментарите по-долу.

Още идеи за подаръци:

"Подаръци за жени"

"Подаръци за мъже"

 

Текст на коментара