【Подаръци за жени】Идеи за подаръци за жени

Публикувано от Ивайло 18.09.2018 0 Кометари Идеи за подаръци,

Идеи за подаръци за жени

 

5 оригинални идеи за подаръци за жени

Подаръци за жени

В продължение на предната ни статия с "Топ 10 на най-често подаряваните подаръци за жени"

Нашите  нестандартни предложения за подаръци за жени са следните:

 

1. Идея № 1 за подарък за жена е да ѝ  подарите красива, стилна кутия за бижута. Фаберже

 

Единия от вариантите за такава е фаберже кутийка. Те са красиви, малки и чудесни не само за съхранение на бижута, а и за украса. Биха били идеално допълнение в колекцията на всяка жена.

 

2. Идея №3 - Романтична вечеря на свещи вкъщи или в ресторант


Ако сте по-романтичен или просто искате да впечетлите момичето до Вас, то това е една от задължителните изненади, които трябва поне веднъж да ѝ направите. Жените умират за подобни жестове на внимание. Запазете място в някой ресторант на красиво и уютно местенце, където да се усамотите и да прекарате една вълнваща вечер само двамата, украсете масата с листа от рози, свещи и подобни неща съзадаващи чувство за романтика и се подгответе с букет за вашата дама.

Другия вариант, ако нямате толкова време или възможност да организирате подобна изненада(което не е лесна задача) може да наслагате свежи у Вас(но внимателно къде ги слагате, за да не запалите нещо) и сами да подредите масата и цялата стая за романтичната вечеря. 

Най-важното при тази изненада е да не оставите грам подозрение за предстоящата изненада, за да може половинката Ви да бъде още по-очарована и изненадана.

 

3. Идея за подарък за жена № 3 Колаж от снимки 

 

Колажът от снимки е напоследък голям хит сред подаръците не само жени, а като цяло. Това е от тези подаръци, които остават за спомен за цял живот. Нищо не запазва по-добре спомените от една снимка в точния момент и с любимите хора.  За разлика от другите подаръци това никога не би Ви омръзнало да го гледате, а и ще Ви навява само хубави спомени всек и всеки следващ път когато го погледнете.

 

4. Идея за подарък за жена № 4 е за  

Купа приятелка подарък

 

С този подарък ще ѝ покажете не само на думи колко много държите на нея. Всяка жена би искала да е №1 поне за един човек на земята. Този символичен подарък би стоял на видно място и тя да се сеща за Вас всеки път когато го зърне.

 

5. Последната идея за днес -  Игри за двама 

Стриптийз дартс

Ако момичето не Ви е просто приятелка, а нещо повече, то може да я изненадате с някоя еротична игра, която да поизграете заедно. Това е една най-приятните изненади, които може да направите на половинката си, а и Вие на "намажете" от нея. Най-популярни сред тези игри са "Стриптийз дартс-а"(от едната страна е за мъже, а от другата за жената), поредицата български "Игри за пораснали" , зарчетата с пози и места, където да се изпълнява позата, която Ви се е падналата. Която и да изберете от тази игри, няма да съжалявате. Всияки са много забавни, провокативни и заинтригуващи.

 

Ако пък Вие на свой ред имате други предложения или от опит сте открили подарък, който се харесва много сред жените. Молим ви, бъдете благосклонни и с останалите мъже в нужда и ни споделете в коментарите по-долу.

 

Предходна статия - "Топ 10 на най-често подаряваните подаръци за жени"

Още идеи за подаръци:

"Подаръци за мъже"

 

 

 

Текст на коментара